BioBlox VDM++

Combi mestvergister en luchtwasser bespaart stikstof en levert veehouder geld op!

Door een combinatie van een mestvergister en een luchtwasser op hun erf te bouwen, kunnen Nederlandse veehouders hun CO2- en stikstofuitstoot fors verminderen en hun mest verwerken tot biogas, groene stroom en natuurlijke meststoffen zonder stikstof.

Lees meer

BioBlox VDM++

Combi mestvergister en luchtwasser bespaart stikstof en levert veehouder geld op!

Door een combinatie van een mestvergister en een luchtwasser op hun erf te bouwen, kunnen Nederlandse veehouders hun CO2- en stikstofuitstoot fors verminderen en hun mest verwerken tot biogas, groene stroom en natuurlijke meststoffen zonder stikstof.

Lees meer

243525

ton minder CO2

…zal de jaarlijkse totale CO2-UITSTOOT-reductie minimaal tellen in 2027. Samen met al onze Actieve CO2-Reducers zullen we een wezenlijk verschil maken voor het milieu, voor ons zelf maar ook in onze omgeving!
(* Circa doel 1)

165597

ton minder AFVAL

…zal de jaarlijkse totale MEST- en AFVALREDUCTIE minimaal tellen in 2027.. Dankzij al onze BioBlox-gebruikers zullen we de dagelijkse gewoonten en het concept van “afval” van mensen veranderen!
(* Circa doel 2)

136335

MWh

…zal de jaarlijkse totale BioBlox GROENE ENERGIEPRODUCTIE minimaal bedragen in 2027. Een alternatief van groot belang dat zelfs gedeeltelijke energie-onafhankelijkheid biedt aan de BioBlox-gebruikers!
(* Circa doel 3)

9253950

(€) Euro

…zal de totale jaarlijkse BEDRIJFS BESPARING minimaal zijn voor alle BioBlox-gebruikers in 2027. Een actieve deelname aan duurzaamheid verhoogt daadwerkelijk de brutowinst van het bedrijf!
(* Circa doel 4)]

Voedselverspilling = Geldverspilling

Stop met het verspillen van voedingsmiddelen. Wereldwijde problemen moeten worden opgelost! Alleen al de Ierse horecasector verspilt de laatste tijd meer dan 200 miljoen euro en ‘financiert’ indirect meer afval en CO2-productie! …..Waar is de BioBlox?

Active-CO2-Reducer-certified

AO-certificaat Actieve CO2-Reducer!

Kijk niet toe! Word onderdeel van de oplossing! Door de stap te zetten om uw bedrijf (en haar cashflow) efficiënter te maken, kiest u ervoor om actief mee te doen en het verschil te maken.

GreenBox… eerste stap naar BioBlox.

Het innovatieve en winstgevende BioBlox concept heeft vele voordelen, stelt een organisatie in staat om op een eenvoudige manier haar bedrijfsmiljeubeleid te versterken, door met verantwoord om te gaan met haar dagelijks organische afval!

Kijk niet toe hopend op een betere toekomst!

* Word een essentieel onderdeel van de oplossing!
* Doe mee en deel de winst!
* Ontdek wat wij voor u kunnen doen en wat u voor anderen kunt doen!

Ontdek hier uw mogelijkheden!

Waarom kiezen voor AllOptimal?

AllOptimal, partners en klanten leveren gezamenlijk een onderdeel aan het oplossen van de huidige milieuproblematiek en hebben daardoor een positieve invloed op de levenskwaliteit van mensen. Dit principe is volledig verwoord in onze doelstellingen en speelt een leidende rol spelen in de strategie van ons bedrijf. Wij zijn ervan overtuigd dat winst, mensen en milieu noodzakelijke en even belangrijke essentiële onderdelen zijn om duurzaamheid op de lange termijn te waarborgen.

Think “out of the box” and “into the BIOBLOX”

AllOptimal B.V. staat voor

 • Optimale bestel- & installatieprocedures!
 • Optimale werking en service van de unit!
 • Optimale algemene voorwaarden!
 • Optimale garanties!
 • Optimale bedrijfsvoering
  (aankoop, bediening en service betaald door besparingen)

* Geen subsidies of speciale voorwaarden vereist!

BioBlox

AllOptimal biedt

 • Circulair afvalbeheer
 • Duurzame energie voor de organisatie
 • Maandelijkse besparing op bedrijfskosten
 • AllOptimal’s “actief CO2-reducer” certificaat
 • Gegarandeerde levensduur en prestaties
 • Volledig operationeel & servicecontract

Partners

 

 

 

top