RDP

RDP

Nederland-


…is a senior advisor with extensive technical management experience (also in PPP) and knowledge of technology to process organic residual flows in an economically sustainable way and works out effective & targeted marketing in a refined way.
…is een senior adviseur met ruime technische managementervaring (ook in PPS) en kennis van technologie om organische reststromen op een economisch duurzame manier te verwerken met toepassing van effectieve & gerichte marketing op een verfijnde manier
…………
www.rdpdevelopment

WasteEnergy

WasteEnergy S.A.

Griekenland & Cyprus


…biedt een scala aan innovatieve oplossingen voor energieproductie op een financieel aantrekkelijke en milieuverantwoorde manier. De bedrijfsactiviteiten zijn geconcentreerd in de Waste-to-Energy-sector en bieden commerciële, bouw-, onderhouds- en adviesdiensten.
…………
www.wasteenergy.gr

WasteEnergy

Keylo

Nederland


…is een onafhankelijk bedrijf met een breed scala aan diensten op het gebied van energie, biomassa, milieu en management.
Kelyo is gespecialiseerd op meerdere gebieden van de sector en is voor u een betrouwbare partner om uw project overal waar nodig succesvol te realiseren en optimaal te onderhouden.
…………
www.kelyo.nl

Atradius

Atradius

Amsterdam /Nederland


…ondersteuning van AllOptimal BV bij de wereldwijde exportactiviteiten van het bedrijf. Met de ondersteuning van Atradius op het gebied van kredietverzekering, financiering en dekking van gerelateerde risico’s namens en voor rekening van de Nederlandse Staat, is AllOptimal in staat om veilige financieringsmogelijkheden te bieden aan haar internationale klanten.
…………
www.Atradius.nl

top